Skriv Jeres barn op allerede i dag!

Privat børnepasning er meget populært og der kan derfor forekomme lange ventelister. Derfor er det en god ide at blive skrevet op så snart I ved at I venter barn.

Det er gratis og 100% uforpligtende at blive skrevet op.

Selvom I ved, at I vil have Jeres barn i privat pasning, skal I stadigvæk registreres hos kommunen og havde en pasningsordning tilbudt af dem. Tilbuddet fra kommunen skal I afvise med begrundelsen at I har fundet privat pasning. Dette er vigtigt for at I kan få tilskud til pasningen fra dag ét.

Under barslen

Når Jeres lille guldklump er kommet til verden er det vigtigt, at I giver Jer tid til at vænne Jer til Jeres nye familie. Brug det første stykke tid på at lære Jeres barn at kende samt skaber rutiner og trygge omgivelser. Lad være med at bekymre Jer om hvad der nu skal ske, der er tid nok.

Ca. en måneds tid før Jeres barsel slutter vil jeg anbefale at I jævnligt besøger mig. Dette er for at Jeres barn kan vænne sig til huset og de nye omgivelser samt lære mig og de andre børn at kende. Derved forebygger vi at barnet ikke oplever det nye sted skræmmende når mor og far en dag aflevere barnet første gang.

Det er også i slutningen af Jeres barsel, at den endelige kontrakt skal underskrives og først her at I binder Jer.

Har I spørgsmål skal I altid være velkommen til at ringe, skrive eller besøge mig i de normale åbningstider - hver dog opmærksom på at jeg kan være på tur med ungerne, så det er en god ide at melde Jeres ankomst på forhånd.

Opstart - de første dage

Jeg anbefaler som regel, hvis det er muligt, at få opstart og barsel til at overlappe med en lille uges tid - dette kaldes indkøringsperioden.

I indkøringsperioden bliver besøgene erstattet af korte alene tider, hvor Jeres barn får et par timer alene sammen med mig og de øvrige børn. F.eks. foreslår jeg at I planlægger små gøremål såsom indkøb, rengøring eller tid til Jer selv.

Jeg kan ikke med sikkerhed sige hvor lang tid en indkøringsperiode varer, da det er individuelt for hvert barn, men som regel går det hurtigere end I som forældre er forberedte på.